Wie we zijn

In 1968 is De Vrij Hypotheken door Nico de Vrij opgericht onder naam De vrij Verzekeringen. Marlon de Vrij heeft in 1993 de zaak voortgezet en sinds 2010 weer gevestigd in Woubrugge. We zijn in de jaren uitgegroeid tot een gespecialiseerd kantoor op het gebied van hypotheken en verzekeringen. Dit is vooral te danken aan het feit dat we écht thuis zijn in persoonlijk advies. We hebben natuurlijk onze vakkunde en actuele kennis van financiële producten en de huizenmarkt, maar een financieel advies is alleen van waarde wanneer het volledig uitgaat van jouw specifieke situatie en past bij jouw wensen en doelen voor de komende jaren.

Onafhankelijkheid, transparantie en onze aanpak van kosten voor onze dienstverlening is waardevol. Alles draait namelijk om het écht verder of op weg helpen van onze klanten, met een aanpak die bij hen en hun toekomst past. Daarbij is het wat ons betreft onontbeerlijk om naast een professionele partner, ook een prettige en betrokken adviseur te zijn met hart voor de zaak van de klant.

Op welke manier we ook betrokken zijn, we willen altijd eerst weten wie je bent en waar je heen wilt voordat we over Hypotheken, verzekeringen, huizen en maandlasten gaan praten.