Stop NU met die te dure woekerpolis!

Heb je een beleggingspolis of een overlijdensrisicoverzekering?  Voor je pensioen, hypotheek of studie van je kinderen? Haal je geld nu weg bij de verzekeraar zonder boete!

Wij zorgen ervoor dat je meer uit je geld haalt door veel lagere kosten, terwijl je gewoon doorgaat met pensioen opbouwen. Als je over jouw spaargeld 2% meer rente kunt krijgen, stap je toch over? Waarom dan niet met je pensioengeld? Gelukkig zit je niet vast aan de verzekeraar en hoef jij je niet financieel te laten gijzelen. Je kunt jouw huidige polis gemakkelijk overboeken zonder fiscale boete. Wij zijn ervaren en regelen het voor je. Als de huidige polis is afgesloten na 01-01-1992 verandert er  niks voor de belastingdienst. Je hoeft ook niets door te geven. Op deze manier behaal je heel eenvoudig een hoger eindkapitaal voor jouw welverdiende pensioen!

Als je een polis overboekt, behoudt je het recht op een eventuele compensatie van de oude verzekeraar. Mocht in de toekomst de huidige aanbieder compensatie uitkeren, krijg je compensatie over de jaren dat de polis daar gelopen heeft. Je verliest de opgebouwde compensatie dus niet als je jouw polis overboekt.

Wil je weten of je méér vermogen gaat opbouwen als je jouw gouden handdruk of pensioenpolis door ons laat overboeken. Maak dan hier een afspraak, dan maken wij een berekening of overboeken voor jou financieel aantrekkelijk is. Binnen één week ontvang je van ons, vrijblijvend en kosteloos, een berekening of je meer vermogen gaat opbouwen als je de polis overboekt. Wij hebben jarenlange ervaring met de beste financiële producten. Onder onze klanten zal je dan ook geen enkele woekerpolis vinden, gegarandeerd!

Onze kosten. Hierover kunnen we ook duidelijk zijn. Omdat wij onze tijd, kennis en ervaring  voor je inzetten zullen we daar een vergoeding voor moeten vragen, logisch. Echter zal je onze kosten altijd minimaal binnen 1 jaar hebben terug verdiend, gegarandeerd! De rest van de looptijd heb je dus pure winst.

Heb je een woekerpolis, al dan niet gekoppeld aan de hypotheek? Elke dag dat je wacht, blijf je die woekerkosten betalen. En de compensatie is een wassen neus, dat blijkt ook wel uit de consumentenprogramma’s. Wacht dus niet langer.