Speciaal voor starters

Starters op de woningmarkt hebben een streepje voor bij De Vrij Hypotheken omdat je bij het kopen van je eerste huis de meeste hulp kunt gebruiken. Je hoort, leest en ziet alles immers voor de eerste keer. Daarnaast wordt het voor de starter steeds moeilijker om op een verantwoorde manier een huis te kunnen financieren. Wij zetten onze kennis, vakkunde en ervaring graag in om het kopen van een eerste woning voor zoveel mogelijk mensen mogelijk te maken. Hierbij halen we alles uit de kast om de hypotheek rond te krijgen, maar we wijzen je tevens op de onmogelijkheden en beperkingen. Een eigen huis brengt ook verantwoording met zich mee en wij helpen je om een financieel gezonde start als huiseigenaar te maken.

Startersbegeleiding bij De Vrij Hypotheken houdt natuurlijk in dat we een hypothecaire aanpak voorstellen die op een verantwoorde wijze deuren voor je opent op de huizenmarkt. Daarnaast begeleiden we je gedurende de periode na de aankoop van je huis intensief totdat je de sleutel ervan in handen hebt. Dit houdt in dat we de contacten met de bank, de verzekeringsmaatschappij, de notaris, de makelaar en de taxateur voor je onderhouden. Ook regelen wij de bankgarantie voor je. De maandelijkse belastingteruggave starten we voor je op en passen we desgewenst tussentijds aan. Het is al ingewikkeld genoeg, dus maken wij het graag wat makkelijker.

Deze totale aanpak geeft als belangrijkste toegevoegde waarde dat je het gevoel hebt dat je er niet alleen voor staat in een uitdagende en beslissende fase van je leven.