Sparen met hoge rente

Goed hypotheekadvies heeft eigenlijk altijd raakvlakken met het totale financiële plaatje. Het advies staat niet op zichzelf, wij kijken ook naar lopende verzekeringen, pensioenen en vermogen.

In de praktijk zien wij dat veel mensen spaargeld nog bij hun eigen huisbank laten staan uit ‘gemak’. Echter beseffen de meesten nog niet dat spaargeld verhuizen één van de makkelijkste zaken is in het huidige digitale tijdperk. Om het nog makkelijker te maken bieden wij exclusief voor onze klanten kosteloos de internetspaarrekening van Argenta aan. Dit is een 100% betrouwbare Belgische bank onder Nederlands toezicht met een structureel hoge spaarrente, direct opvraagbaar of in een Deposito met een nog hogere rente. Aangezien wij al over veel klantgegevens beschikken kunnen wij deze eenvoudig voor je openen, gegarandeerd kosteloos.

Tevens biedt Argenta de mogelijkheid om uw spaarrekening te koppelen aan uw hypotheek, waardoor u extra korting tot 0,25% op uw hypotheekrente kunt krijgen. Vraag ons naar de voorwaarden.