Ook als je lekker woont en niet gaat verhuizen kan het belangrijk zijn om contact op te nemen met een adviseur die weet wat het actuele aanbod aan financiële producten te bieden heeft. Want hoe naadloos de hypotheek ook aansloot op jouw wensen bij het afsluiten ervan, hoe anders kan het nu zijn. Jouw situatie, de huizenmarkt, de fiscale regels en het productaanbod zijn de laatste jaren enorm veranderd. Zeker wanneer je rentevaste periode afloopt loont het bijna altijd de moeite om advies in te winnen bij mensen die namens jou het totaalaanbod doorspitten en vergelijken met het voorstel van je huidige bank. Hierbij gaat het vaak om de rente, maar ook is het een goed moment om te kijken of het product nog steeds naar wens is of wellicht beter kan. Veel mensen hebben door slechte producten en / of slechte voorwaarden een wurghypotheek; een hypotheek die je echt niet meer wilt maar je geldverstrekker heeft geen oplossing en andere banken willen de hypotheek niet overnemen. De Vrij Hypotheken kent de markt goed en heeft wellicht wel de oplossing in huis, want er zijn afspraken tussen de banken gemaakt waardoor mensen soms toch van de hypotheek af kunnen. Wij zoeken het vrijblijvend voor je uit!

Dus ook als de rentevaste periode nog niet afloopt kan het, ondanks de extra kosten voor de taxatie(s), notaris en de mogelijke boete, tóch de moeite lonen om je hypotheek over te sluiten als het aanbod en jouw situatie daarom vragen.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om te informeren wat we mogelijk jou zouden kunnen beteken. We inventariseren graag even voor je welke stappen je het beste wél en welke je het beste niet kunt nemen.

Ook als het bijvoorbeeld gaat om het afsluiten van een tweede hypotheek.