Erkend en gecertificeerd

Meten is weten! We kunnen nog zo vaak en hard roepen dat we vakkundig en betrouwbaar zijn, maar écht overtuigend komen we pas over als we aan kunnen tonen dat we voldoen aan de strenge eisen van een onafhankelijke erkennende instantie. De adviseurs van De Vrij Hypotheken werken minimaal op het niveau van Erkend Financieel Hypotheekadviseur. Daarnaast beschikken wij over een volledige AFM vergunning. Dit houdt in dat we aan hoge eisen op het gebied van vakkundigheid en actuele vakkennis voldoen en het betekent ook dat onze integriteit en betrouwbaarheid aan structurele controle onderhevig is. Deze officiële erkenning zorgt ervoor dat we scherp blijven en garandeert jou dat je met De Vrij Hypotheken een adviseur in huis haalt die z’n vak verstaat en die zich op en top bewust is van de grote impact die een hypotheekadviseur op de toekomst van z’n klanten kan hebben.

De toetsing en erkenning van hypotheekadviseurs wordt landelijk uitgevoerd door de Stichting Erkend financieel Hypotheekadviseur, de EFA. Klik hier voor meer informatie over deze instantie en de erkenning van hypotheekadviseurs.
Bij een Erkend Financieel Adviseur bent u verzekerd van breed financieel advies van hoge kwaliteit. Erkend Adviseurs zijn gespecialiseerd in hypotheken. Hun kennis is altijd up-to-date.

De keurmerken Erkend Financieel Adviseur en Erkend Hypotheekadviseur worden uitgegeven door de SEH, een onafhankelijke stichting, die is opgericht met als doel om u te voorzien van het beste financieel advies en om de vakbekwaamheid van adviseurs op een hoog niveau te brengen en te houden. Alle Erkend Adviseurs hebben wettelijke diploma’s, volgen jaarlijks verplichte opleidingen en moeten voldoen aan strenge gedragsregels.