Check je overlijdensrisicoverzekering

Iedereen met een overlijdens risicoverzekering – gekoppeld aan de hypotheek of niet – opgelet. Deze kan bijna altijd beter en goedkoper!

Waarom? Er vindt continu onderzoek plaats waaruit blijkt dat de gemiddelde levensverwachting in Nederland toeneemt. Mensen worden ouder en dus wordt de kans kleiner dat de verzekeraar moet uitbetalen tijdens de verzekerde periode.

Heel fijn dus dat we ouder worden, maar de verzekeraars houden het financiële voordeel voor zichzelf. Zij gaan niet ineens de premie verlagen hierdoor terwijl zij wel minder risico lopen. Niet zo netjes, maar dat hebben ze natuurlijk keurig dichtgetimmerd in de kleine lettertjes.  Kom dus in actie en claim jouw lagere premie!

Naast de hogere levensverwachting speelt ook de concurrentie tussen verzekeraars een belangrijke rol. Door het gevecht om de klant zijn de premies in de loop der jaren flink gedaald, maar alleen voor nieuwe klanten en niet voor de bestaande.

Een hele andere reden waarom de premies nu lager kunnen heeft te maken met de vaak  torenhoge provisies uit het verleden. In het gevecht om de adviseur (en niet de klant!!)  werd deze vaak verleid met hoge provisies om toch vooral die ene verzekeraar te promoten. Tegenwoordig zouden we dit omkoping noemen. Maar wie betaalde uiteindelijk die hoge provisie? Juist ja, de eindklant, door middel van een te hoge premie. De Vrij Hypotheken biedt uitsluitend verzekeringen aan zonder provisie en dus met een lage premie, gegarandeerd!

Nog meer kleine letters
Veel verzekeraars hebben in het verleden een ‘en-bloc’ clausule opgenomen. Deze clausule geeft de verzekeraar het recht om  eenzijdig de premie verhogen wanneer ze daar zin in hebben. Dan wordt je dus flink voor het blok gezet. Ook vandaag de dag komt deze clausule nog voor, maar gelukkig in steeds mindere mate.

De Vrij Hypotheken BV biedt uitsluitend overlijdensrisicoverzekeringen aan zonder ‘en-bloc’ clausule, gegarandeerd!

Allemaal redenen om in actie te komen en de overlijdensrisicoverzekering over te sluiten naar een goedkoper én beter alternatief. De Vrij Hypotheken heeft veel ervaringen kan je hier prima bij helpen. Wij regelen alles voor je, ook met je hypotheekverstrekker als de verzekering aan de hypotheek is verpand. Hierbij gaan wij natuurlijk zorgvuldig te werk en zeggen de oude verzekering pas op als de nieuwe helemaal rond en geaccepteerd is. We zorgen er ook voor dat je geen dubbele premies betaald.

Kosten
Natuurlijk is het niet gratis als wij onze ervaring, kennis en tijd voor je inzetten, maar je wordt er wel beter van. De kosten van de omzetting worden altijd ruimschoots terug verdiend, gegarandeerd!

Wil je ook weten of jouw polis beter en goedkoper kan. Laat ons er kosteloos en vrijblijvend naar kijken. Wij kijken naar je mogelijkheden en doen je eventueel een voorstel tot omzetten inclusief een duidelijke kostenopgave vooraf. Je betaalt ons alleen als de omzetting succesvol is verlopen en je dus profiteert, wel zo logisch! Maak hier een afspraak of kom even langs bij ons op kantoor, kan je gelijk nog even een drankje doen bij restaurant Disgenoten.